ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Δικηγόρος, Νομικός Σύμβουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Λευκωσίας
Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Λευκωσίας.

Γεννήθηκε το 1974 στο Gumbati της ελληνικής περιοχής Τσάλκα, στην Γεωργία. Αποφοίτησε από την Δευτεροβάθμια Σχολή του Gumbati το 1991. Αποφοίτησε από 25ο Λύκειο της περιοχής Καμάρα Θεσσαλονίκης το 1996. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Ασκεί το λειτούργημα του Δικηγόρου στο δικηγορικό γραφείο «Βαλέριος Δανιηλίδης» με έδρα την Λευκωσία, από το έτος 2012.

Ιδρυτής της εταιρείας παροχής διοικητικών υπηρεσιών I&C Services Limited, η οποία ειδικεύεται στον τομέα νομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών για κυπριακές και διεθνείς εταιρείες.

Εκλελεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Λευκωσίας Από το 2018 μέχρι σήμερα και Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Λευκωσίας.

Παντρεμένος. Έχει δυο παιδιά, τα οποία φοιτούν στο Λύκειο Α’ Κύκκου και στο Δημοτικό του Αγίου Ανδρέα αντίστοιχα.

Ενεργό μέλος ποντιακών και κυπριακών σωματείων. Προωθεί τα ιδανικά του Ελληνισμού και ειδικότερα της Κυπριακής και Ποντιακής του κληρονομιάς του.

Είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους συμπατριώτες του με συμβουλές, πράξεις, εμπειρία. Δεν αδιαφορεί στις ανάγκες και στα προβλήματα των συμπολιτών του. Υπερασπίζεται την ενότητα και τη συνοχή των Ελλήνων, συμβάλλοντας στην εκπαίδευση και την επιτυχία τους.

No results found